Categorieën
gezond restaurant restaurant

Poëtisch muzikale brunch

Home » gezond restaurant » Poëtisch muzikale brunch

Poëtisch-muzikale brunch 

galerie Lytse Skientme &

Lunchatelier “de pianoman”

Zondag 16 feb., 11:00 – 14:00 met nazit  tot 18.30 uur

In samenwerking met het Lunch-Atelier organiseert Galerie Lytse Skientme in Koudum op zondag 16 februari een poëtisch-muzikale brunch. De gasten krijgen in het Lunch-atelier hun natje en droogje en in Galerie Lytse Skientme wordt de geest op een aangenaam muzikale manier gevoed met poëzie.

Om 11 uur is iedereen welkom in het Lunch-Atelier op Hoofdstraat 24 voor een kopje thee of koffie met koek. Daarna presenteert het duo Hoed en de Rand in Galerie Lytse Skientme het eerste deel van het programma Zwervers, een poëtische zoektocht door de poëzie, waarin het duo bestaande gedichten en eigen poëtische liedjes zingt.

Duo Hoed en de Rand bestaat uit Peter van der Steen en Jelle van der Meulen die sinds drie jaar in Koudum woont. Ze zingen Nederlandstalige poëzie, luister- en drinkliedjes.

Na het eerste deel van Zwervers verhuist het gezelschap weer naar buurman Jan die ondertussen in het Lunch-Atelier voor lekkere lunchgerechten gezorgd heeft. Als daar de maag voldoende gevuld is, wordt het in Galerie Lytse Skientme tijd voor het tweede deel van de muzikale zwerftocht van het duo Hoed en de Rand door de poëzie.

Na 14 uur in het Lunch-Atelier “de nazit” met voordracht enkele gedichten van Mevrouw Vulpen en het optreden van Lisette Autumn, die een mooie mix van oude jazznummers en moderne popsongs zingt.

Kosten: € 12,50 Daarbij is inbegrepen: koffie/thee vooraf, concert Zwervers, lunch en nazit met gedichten en optreden van Lisette. Consumpties “nazit” niet inbegrepen.

Home » gezond restaurant » Poëtisch muzikale brunch en ..... altijd homemade en vers bereid